zaccidtcopilLa data de 23.06.2015, ora 01.10, pe Drumul Judeţean 412 A, în localitatea Ogrezeni, judeţul Giurgiu, M. C., un tânăr de 27 ani, din comuna Grădinari, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul, datorită altor preocupări de natură a-i distrage atenţia (a întors capul către pasagerul aflat pe bancheta din spate), a pierdut controlul asupra autoturismului, a lovit un parapet de protecţie din beton aflat pe marginea părţii carosabile, după care s-a răsturnat.

Din accident a rezultat rănirea gravă a lui N. N. M., de 28 ani, pasager pe locul din dreapta faţă şi rănirea uşoară a lui M. F., de 27 ani, pasager pe locul din dreapta spate în autoturism, care au fost transportaţi la Spitalul Universitar Bucureşti pentru acordarea de îngrijiri medicale şi efectuarea de investigaţii suplimentare.

Conducătorul autoturismului au  fost testat cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind zero alcool în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Giurgiu au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. (Jurnal)