Aburii alcoolului l-au făcut să uite pentru ce categorie are carnetul de conducere

0
342

Polițiștii rutieri au depistat un bărbat din localitatea Toporu în timp ce conducea autoturismul de drumurile publice din localitate, sub influența alcoolului și având permis necorespunzător.

Sâmbătă, 25 noiembrie a.c., în jurul orei 20.40, polițiștii Biroului Rutier de la Poliția Municipiului Giurgiu au depistat un bărbat de 56 de ani, din comuna Toporu, județul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe o stradă din localitate, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0.87 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, polițiștii au constatat că persoana depistată poseda permis de conducere necorespunzător categoriei din care autoturismul face parte.

Polițiștii giurgiuveni au întocmit în cauză dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului și conducerea pe drumurile publice a unul autovehicul având permisul de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul.