lei_bancnote_noi_003 Luni, 21 martie, polițiștii Postului de Poliție Călugăreni, județul Giurgiu, au fost sesizați de către un bărbat de 84 ani, din comuna Călugăreni, satul Hulubești, județul Giurgiu,  că în data de 18. martie, din locuință i-a fost furată  o sumă de bani.

          Polițiștii au ănceput ancheta și stabilit că în data de 18 martie, între orele 10.30-16.00, nepoata sa, o tânără din municipiul București, care se deplasa periodic să-l ajute la treburile gospodărești, a venit de data aceasta însoțită de o altă femeie, L. M., de 69 ani, din comuna Prundu, stabilită fără forme legale în comuna Călugăreni, județul Giurgiu, pentru a face curățenie în locuința bătrânului.

           A doua zi ( 20.03.2016), bătrânul a constatat că  dintr-un sertar, îi lipsește suma de 3.700 lei, fapt care  și a sesizat polițiștii. l-a făcut să o suspecteze pe femeia ce venise la el acasă. 

           Acum  polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, femeii din Prundu.

(Jurnal)