646x404 Deși  procurorii DNA au făcut percheziţii, luni, 5 octombrie, la sediile unor  Agenţii de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (A.P.I.A.) Bucureşti şi Ilfov, fiind vizate alte câteva județe printre care și Giurgiu , într-un dosar în care sunt urmărite fapte asimilate celor de corupţie şi fraude cu fonduri europene, care ar fi fost comise în perioada 2012, directorul APIA Giurgiu spune că la Giurgiu nu este nimic de controlat.

Potrivit DNA, procurorii au efectuat 18 percheziţii în judeţele Dâmboviţa, Ilfov, Giurgiu şi în municipiul Bucureşti, dintre care trei în sedii ale unor instituţii publice şi restul la domiciliile unor persoane şi la sediile unor societăţi comerciale.

În acest sens Carmen Miron Urîtu,  director al A.P.I.A. Giurgiu ne-a spus: NU a fost și nu este în derulare nicio percheziție la A.P.I.A. Giurgiu, noi nefiind nici măcar contactați de DNA în acest sens. Din informațiile mele au avut loc percheziții ce au vizat fraude cu fonduri europene din anul 2012, însă la A.P.I.A. Central, iar în județul Giurgiu au fost verificați doar agenții economici. Mai multe informații despre acest subiect nu pot să vă ofer, deoarece mă aflu în necunoștință de cauză, atâta vreme cât instituția pe care o gestionez nu este implicată…

(Teodora NICOLAU)

 

 

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.