Jurnal Giurgiuvean

A început proba de interviuri pentru funcțiile de directori de școli. Aflați primele rezultate

Concursul pentru directorii de școli a declanșat cea mai amplă mobilizare pe vremea pandemie, potrivit regulamentelor de desfășurare și organizare a acestuia. Concursul are loc în peste 50 de centre de concurs județene și 6 centre în București, în majoritatea cazurilor școli care au fost fie eliberate de elevi prin reorganizarea schimburilor, fie prin trimiterea acestora în online.

Sunt 6.098 de școli cu personalitate juridică pentru care s-au scos la concurs 8.652 de funcții vacante la nivel național, împărțite în 6.231 funcții de director și 2.421 funcții de director adjunct.

Proba interviului a început ieri, 15 noiembrie și se încheie joi, 18 noiembrie, dar poate varia în funcție de numărul candidaților ajunși până în această fază.

Pentru fiecare dintre școlile de mai sus, metodologia prevede o comisie formată din 5 membri:

La proba de interviu a concursului pentru ocuparea funcțiilor de director/director adjunct pentru școlile și grădinițele din județul Giurgiu sunt înscriși 24 de candidați din: Bolintin Vale, Mihăilești, Malu Spart, Florești, Palanca, Hotarele, Greaca, Săbăreni, Adunații Copăceni, Cartojani, Gostinu, Putineiu, Toporu, Singureni, Isvoarele și municipiul Giurgiu.

„La proba desfășurată în prima zi de interviuri, din 6 candidați ce au avut proba programată la această dată (4 pentru funcția de director și 2 pentru funcția de director adjunct), au fost declarați admiși un număr de 5 candidați ( 3 candidați pentru funcția de director și 2 pentru funcția de director adjunct), aceștia obținând note între 9,20 și nota maximă, 10”– conform datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu.

Rezultatele le puteți vedea în următorul link:

https://isjgiurgiu.ro/jcms/index.php/resurse-umane/140-titularizare/concurs-directori-unitati-de-invatamant/2594-rezultatele-la-proba-de-interviu-concurs-directori-2021-15-11-2021

Proba continuă și astăzi, 17 noiembrie, cu 6 noi interviuri.

(Ana Magheru)

Exit mobile version