AcasăActualitate”Bătaie” pe LUMÂNĂRI ”la OFERTĂ”, într-un supermarket din Giurgiu!

”Bătaie” pe LUMÂNĂRI ”la OFERTĂ”, într-un supermarket din Giurgiu!

Atenție giurgiuveni, urmează un material cu un puternic impact emoțional!

Zilele trecute, un puhoi de lume s-a așezat la ușa unui supermarket de la marginea Municipiului Giurgiu, pentru a intra în posesia unei OFERTE de nerefuzat!

După cum ne-a relatat personalul magazinului, cumpărătorii, în majoritatea lor de vârsta a treia, s-au așezat încă de la ora 6.00 în fața ușilor magazinului, deși unitatea se deschidea abia la 7.30.

De data aceasta înghesuiala din fața supermarketului nu s-a datorat vreunei oferte la tigăi sau pentru un al produs de uz casnic.

De data asta (țineți-vă bine oameni buni!), OFERTA era la LUMÂNĂRI!!!

Cum bine spunea cineva, o scenă de acest gen ne demonstrează că în materie de cumpărături la Giurgiu se cam stinge Lumina!

(City Zen)

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
13.4 ° C
13.4 °
13.4 °
78 %
0.3kmh
100 %
mar
13 °
mie
19 °
joi
13 °
vin
17 °
sâm
20 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!