AcasăActualitateCamera de ”corpuri delicte” a Inspectoratului Poliției de Frontieră Giurgiu este cea...

Camera de ”corpuri delicte” a Inspectoratului Poliției de Frontieră Giurgiu este cea mai mare și mai valoroasă cameră, de acest fel, din România!

După cum ne spunea comisarul șef al Inspectoratului Poliției de Frontieră Giurgiu, Chiran Viorel Dumitru, Camera de corpuri delicte a Inspectoratului de Poliție de Frontieră Giurgiu deține un record absolut.  Ea conține bunuri de circa 27 de milioane de euro și este cea mai mare cameră de corpuri delicte din România la acest moment – ne preciza comisarul șef.

La observația noastră legată de siguranța acestor obiecte de valoare, comisarul șef al ITPF Giurgiu ne spunea că nu își face deloc griji în această privință căci cei ce  le supraveghează ”sunt oameni  în firea lor și sunt  verificați des”!

(Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
ploaie ușoară
12.2 ° C
12.2 °
12.2 °
85 %
5.4kmh
100 %
mar
17 °
mie
19 °
joi
19 °
vin
18 °
sâm
20 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!