AcasăActualitatePropunerile partidelor pentru funcția de premier

Propunerile partidelor pentru funcția de premier

Odată cu trecerea moțiunii de cenzură votată în Parlament miercuri, 5 februarie, au început vehiculările unor noi nume ce ar putea deveni noul prim-ministru al României.
Dacă la liberali, cel mai des vehiculat ar fi tot cel al lui Ludovic Orban, social-democrații și cei de la Pro România îl propun, la comun, pe Remus Pricopie, fost ministru al educației.

USR a anunțat că nu se va prezenta la consultările organizate de președintele Klaus Iohannis, în timp ce ALDE, prin vocea președintelui Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că, la fel „ca orice partid democratic, cred că trebuie întâi să facă o consultare cu membrii din conducere. După consultare, vom stabili. Este posibil să avem și o propunere de premier”, a mai spus Tăriceanu.

Decizia este anunțată a fi luată de președintele Iohannis în cursul zilei de joi, 6 februarie, cel mai probabil, după finalizarea consultărilor cu partidele parlamentare.

(Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
ploaie ușoară
12.2 ° C
12.2 °
12.2 °
85 %
5.4kmh
100 %
mar
17 °
mie
19 °
joi
19 °
vin
18 °
sâm
20 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!