AcasăActualitateA fost aleasă culoarea anului 2020

A fost aleasă culoarea anului 2020

Albastru clasic a fost declarat culoarea anului 2020 de către Pantone, o corporaţie celebră care stabileşte tendinţele în domeniu.

Experții au ales-o, pentru că exprimă eleganţa prin simplitate, încredere şi profunzime în vremuri care necesită aceste calităţi.

Albastru este considerat o nuanță odihnitoare care aduce sentimentul de pace și liniște și încurajează optimismul.

Asociat cu promisiunea sosirii unei noi zile, acest albastru cobalt ce evoca cerul infinit de seara ne îndeamnă să privind dincolo de ce este evident și să gândim mai profund, argumentează reprezentanții Pantone.

Trăim într-o perioadă în care avem nevoie de încredere și de credință. Acesta este tipul de constanta și de siguranță exprimat de Pantone 19-4052 Classic Blue, o nuanță de albastru stabilă, pe care ne putem baza întotdeauna„, spune Leatrice Eiseman, directorul Pantone Color Institute.

Experţii Pantone aleg de 20 ani culoarea anului următor.

În 2019, Living Coral, o nuanţă de portocaliu-piersică uşor aurie, care denotă optimism, a fost aleasă de Pantone drept culoarea anului.

(Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
13.4 ° C
13.4 °
13.4 °
78 %
0.3kmh
100 %
mar
13 °
mie
19 °
joi
13 °
vin
17 °
sâm
20 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!