Doi giurgiuveni au fost prinşi la volan sub influenţa „drogurilor”!

0
298

soferii-care-au-fumat-iarba-sau-au-consumat-c2f011ec12058b9428-940-0-1-95-1În ziua de 29 mai , în jurul orei 23,00, poliţiştii Biroului Rutier Giurgiu, au depistat un bărbat de 34 ani, din municipiul Giurgiu, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe şoseaua Bucureşti, din municipiul Giurgiu, fiind sub influenţa substanţelor psihoactive.

Tot la aceiaşi oră poliţiştii Serviciului Rutier, au depistat un tânăr de 26 ani, tot din Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Naţional 5, în localitatea Călugăreni, şi tot sub influenţa substanţelor psihoactive.

Ambii conducători auto au fost conduşi la Spitalul Judeţean Giurgiu şi li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii existentei unor substante psihoactive in organism, după ce testul de urină a ieşit pozitiv.

Pe numele celor doi au fost deschise dosare penale pentru comiterea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede permis de conducere de către o persoană care se află sub influenţa unor substanţe psihoactive.

(Jurnal)