adrian-simionescu-614x400Având în vedere declaraţiile belicoase ale domnului Gheorghe Ştefan, încă Co-preşedinte al PNL Giurgiu, vis a vis de persoana mea, precum şi vis a vis de plecarea mea din PNL Giurgiu împreună cu încă 30 de persoane către un alt partid politic simt nevoia să amintesc, din nou, câteva dintre motivele ce m-au determinat să plec din Filiala PNL Giurgiu:

  1. Am plecat din PNL în momentul în care liderii acestui partid, dacă îi mai putem numi aşa, au ordonat echipei de tineret, deplasată pe perioada campaniei în teritoriu, să le spună cetăţenilor din anumite comune (a se vedea în special cazul de la Gostinu) SĂ VOTEZE CANDIDATUL PSD LA FUNCŢIA DE PRIMAR, asta deşi PNL avea propriul candidat, şi pe Dl. Dumitru Beianu pe lista de consilieri judeţeni.
  1. Am plecat din PNL din cauza lipsei de comunicare şi de management. Listele de consilieri locali şi judeţeni nu au fost stabilite de către Biroul Politic Judeţean sau de către Consiliul Judeţean Executiv al partidului, ci în aceste organisme de conducere au fost doar IMPUSE spre aprobare.
  1. Am plecat din PNL din cauza lipsei de susţinere din partea celor doi co-preşedinţi, iar acest lucru a fost confirmat şi de demisia ulterioară a colegului meu Alin Guţu.
  1. Am plecat din PNL, deoarece acest partid nu mai înţelege ideea de democraţie şi de promovare a valorilor, acest lucru fiind vizibil de la o poştă doar la o scurtă vizualizare a listelor de candidaţi la nivel local, judeţean şi comunal.
  1. Am plecat din PNL în momentul în care am constatat, cu stupoare, faptul că marea reformare a clasei politice judeţene s-a concretizat prin promovarea pe locuri eligibile la Consiliul Judeţean a unor persoane trecute de mult de prima tinereţe.
  1. Am plecat din PNL atunci când am sesizat faptul că domnul Gheorghe Ştefan, încă Co-preşedinte al filialei liberale, face jocurile de culise ale domnului Dumitru Beianu, presa ştie despre ce este vorba, acest lucru fiind confirmat şi de faptul că pe lista de consilieri judeţeni nu se regăseşte pe un loc eligibil niciun membru al fostului PD-L.
  1. Am plecat din PNL când am văzut modul agresiv în care acest partid îşi face campanie, atât în mediul online, prin crearea a sute de conturi şi grupuri false, administrate de către cinci sau şase ageamii, cât şi în viaţa reală.
  1. Am plecat din PNL atunci când am observat componenţa echipei de campanie a partidului, alcătuită în mare parte din elevi.

Acestea reprezintă doar câteva dintre motivele ce m-au determinat să părăsesc această formaţiune politică aflată în derivă, iar în situaţia în care personajul cu pricina va continua să arunce pisica pe gardul meu, găsindu-mă vinovat pentru pierderea alegerilor, precum şi pentru rezultatele dezastruoase obţinute la aceste alegeri de către Filiala PNL Giurgiu, voi continua să prezint publicului larg, asta pentru o mai bună înţelegere a lucrurilor, situaţia acestui partid din ultimele opt luni de zile, perioadă în care am participat la toate şedinţele de lucru din postura de Co-preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Tineret.

De asemenea, am observat în finalul declaraţiei de presă (a se vedea aici http://www.valahiatv.ro/decizii-importante-pentru-pnl/) motivul pentru care domnul Gheorghe Ştefan doreşte să candideze la funcţia de deputat: „pentru a-mi aduce contribuţia în cadrul Comisiei de Agricultură din Parlament”…păi şi cu ce ne încălzeşte asta pe noi, giurgiuvenii? Un deputat, reprezintă un colegiu, o grupare de comune ce au diferite nevoi…nevoi de care domnul Şefan nu menţionează nimic…asta pentru ca nu-i pasă de Giurgiu şi nici de giurgiuveni, ci doar de interesul său personal.

Totodată, domnul Gheorghe Ştefan, nu mai spun, încă Co-preşedinte, ci voi spune asta după ce domnul Marin Anton va prelua această filială, afirmă faptul că nu acceptă ca un membru PNL să discute cu alte partide…, dar atunci când dumnealui şi domnul Beianu Dumitru au discutat cu primarii PSD pentru a le da voturi pentru lista de consilieri judeţeni (de parcă vreun primar deţinea câteva coşuri de voturi în hambar, iar de milă le dătea şi lor o jumătate de coş, asta ca sa nu moară şi Tică de foame în următorii patru ani) cum era? Să fi uitat domnul în cauză de tratativele şi discuţiile cu primarii PSD, care, fie vorba între noi, le-au dat cu flit, acest lucru fiind girat de rezultatele obţinute la aceste alegeri.

În final, doresc să-i transmit domnului Gheorghe Ştefan să stea departe de asemenea comportamente şi prestări tipice anumitor categorii sociale, iar în situaţia în care va mai aminti numele meu, voi răspunde cu aceiaşi monedă.

PS: Vă rog să trataţi acest material ca atare şi să scuzaţi eventualele stângăcii!)

 Cu deosebită consideraţie,  Adrian Simionescu