vaca carne 2 Foto: Cine consideră electoratul o turmă ar putea avea surpriza ca la alegeri să fie răsplătiți cu asta…!

În cadrul unei recente ”reprezentații” între simpatizanții PNL Giurgiu, întrucât este  imposibil să definești  ca fiind o conferință de presă o întâlnire între ”likeri”, ”postaci” și ”aplaudaci”, ce în marea lor majoritate mai sunt  și membri de partid, copreședintele Dumitru Beianu  mima  îngrijorarea și totodată preocuparea sa  pentru  starea   sistemului de sănătate și implicit de situația din Spitalul Județean Giurgiu, sau cel puțin așa consemna un site on-line, local.  

La prima vedere pare o strategie de Campanie,  armonizată la subiectul de prim interes din România, sănătatea.  Dacă ne gândim însă la  faptul că Spitalul Județean Giurgiu a fost manageriat, până nu demult , dezastruos,  tocmai de un liberal, toate aceste lamentări și intenții bune, nu fac decât să insulte inteligența cetățeanului. Pe timpul mandatului de manager al  doctorului, liberal,  Mihai Petre,  spitalul județean Giurgiu  a cunoscut una dintre cele mai defectuoase politici  manageriale, mizeria din  secțiile din spital, creanțele acumulate și multe alte deficiențe din sistem, fiind deseori descrise în materiale ample de către presa locală.

 Tot la capitolul aberații și minciuni electorale, Beianu blamează politicile PSD-ului , politici care au demonstrat, afirma el,  indiferența acestui partid din ultimii ani față de sistemul de sănătate. Dacă ne gândim că traseistul  moralist a aterizat în PNL, nu cu mult  timp în urmă , taman de la PSD, putem concluziona că omul ori suferă de amnezie ori își făcea de fapt …autocritica!

O altă neconcordanță (ca să nu folosim cuvinte grele) ar fi și declarația co-președintelui PNL, Dumitru Beianu conform căreia ar fi dezgustat total de politica PSD-ului. Asta   în timp ce fostul său coleg  de partid, astăzi candidatul liberalilor giurgiuveni  la Primărie , Florian Nicolae, aclama doar cu puțin timp în urmă,  progresul pe care România și implicit Giurgiul l-a cunoscut pe timpul PSD-ului. Evident că toate aceste  acuzații și constatări urmează acum să fie postate și transmise on line de participanții la ”conferințele” sale, făcând parte din regia de Campanie a domnului Beianu. 

Concluzia noastră este :  ori acești indivizi consideră că tot electoratul giurgiuvean suferă de Alzheimer, ori  ne cred pe toți o turmă de proști pe care o poți  mâna de la spate doar cu  ”hăis” și cu ”cea” !

(Jurnal)