Un turc dorea să introducă în țară sute de perechi de încălțăminte și de costume sport , chiar în ziua de 1 martie!

0
183

masina-frontiera2Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au descoperit ascunse în cala unui autocar  sute  de perechi de încălţăminte  şi  costume sport, pe care un cetăţean turc  încerca să le introducă ilegal în ţară. 

          Chiar în ziua de 1 Martie pe la  ora 5.00 dimineața, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean turc, la volanul unui autocar ce efectuează, regulat, curse pe ruta Istanbul – România.

            Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport şi asupra celor 17 pasageri, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în cala autocarului, 230 perechi de încălţăminte şi 170 costume sport, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, produse susceptibile a fi contrafăcute.

La cercetări, s-a stabilit că bunurile aparţin cetăţeanului turc Onal C., în vârstă de 43 ani, pasager în autocar. Acesta a declarat că bunurile îi aparţin şi intenţiona să le comercializeze în municipiul Bucureşti, cu scopul obţinerii de profit.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră au demarat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare.

(Jurnal)