Culmea ipocriziei, copreședintelui PNL Giurgiu, îi este dor de jurnaliștii locali!

0
48

stefanLuni, 22 februarie,  pe pagina de face-book a copreședintelui PNL Giurgiu, Gheorghe Ștefan, apărea o ”declarație de dragoste” a acestuia făcută jurnaliștilor locali, sub forma unei invitații la reconciliere deși la treaba asta se pricepe mai bine colegul său, Dumitru Beianu. Ba politicianul giurgiuvean mai postează și o fotografie în care apar o serie de personaje, dar niciun jurnalist !

Gestul surprinde prin faptul că el vine la scurt timp după ce într-o ultimă conferință a PNL Giurgiu, la care jurnaliștii adevărați (nu aplaudacii!) au refuzat să vină, în urma protestului față de cenzura impusă de formațiunea liberală presei locale, Gheorghe Ștefan  ar fi  fost auzit declarând ceva de genul: Lăsați-i în pace că vor veni peste puțin timp ei singuri, interesați de bani…!

Iată de ce declarația lui nea Gigi, de luni, nouă ni se pare o reală ipocrizie. Ce nu ați înțeles d-stră stimați liberali este că nu suntem de vânzare și că nu aveți d-stră atâția bani cât putem noi să vă ignorăm! Păstrați-i pentru preșurile jurnalistice pe care vă ștergeți în fiecare săptămână pe picioare și nu mai oftați de grija noastră. Că știți vorba aia, câinele moare de drum lung și…!

Cu condescendență, Florian Tincu!  Așteptăm reacția ”preșurilor”!