Patru accidente în mai puțin de o oră!

Miercuri 4 septembrie, I. C., de 19 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul, nu a adaptat viteza de deplasare la intrarea într-o curbă, părăsind partea carosabilă şi lovindu-se de un copac.
Din impact a rezultat rănirea uşoară a lui I. VASILINA, de 80 ani, ocupantă a locului dreapta spate al autoturismului, care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgență Giurgiu în vederea acordării de îngrijiri medicale și efectuării de investigații. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, polițiștii constatând că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Giurgiu efectuează în cauză cercetări faţă de I. C. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
În aceeași zi, ora 16.25, pe Drumul Județean 401, în localitatea Vărăşti, județul Giurgiu, N. L. C., de 35 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul, a acroşat cu partea stângă faţă pe P. FLORENTINA, de 20 ani, din comuna Vidra, județul Ilfov, pieton care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure
Din accident a rezultat rănirea uşoară a pietonului care a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arsenie, din municipiul București în vederea acordării de îngrijiri medicale și efectuării de investigații.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, polițiștii constatând că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În cauză polițiștii efectuează cercetări faţă de N.L.C. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Un sfert de oră mai târziu , ora 17.00, pe Drumul Județean 611, în localitatea Bolintin Vale, județul Giurgiu, M. V., de 70 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul, nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare, condusă regulamentar de C. Marian, de 23 ani, din oraş Bolintin Vale, județul Giurgiu.
Din accident a rezultat rănirea uşoară a lui C. LENUŢA, de 46 ani, din localitatea Bolintin Vale, ocupanta locului dreapta faţă în autoutilitară, B. RALUCA, de 22 ani, din municipiul Bucureşti, ocupantă a locului spate mijloc din autoturism, M. GEORGETA, de 64 ani, din municipiul Bucureşti, ocupantă a locului dreapta spate din autoturism și M. CĂTĂLINA, de 19 ani, din municipiul Bucureşti, ocupantă a locului stânga spate din autoturism. Victimele au fost transportate la Spitalul Bolintin Vale în vederea acordării de îngrijiri medicale și efectuării de investigații.
Peste doar 15 minute (17,15), pe strada 1 Mai la intersecţia cu strada Gheorghe Doja, din municipiul Giurgiu, P. A. M., de 24 ani, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare, conduse regulamentar de V. C., de 43 ani, din municipiul Giurgiu. Din impact a rezultat rănirea uşoară a lui P. A. M., care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgență Giurgiu în vederea acordării de îngrijiri medicale și efectuării de investigații.
Participanţii la trafic au fost testaţi cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Giurgiu efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.