Trei tineri ”colindători” (?) din Dâmbovița au fost prinși după ce de sărbători au plecat cu…furatul!

0
165

bike_thief-230x130La data de 18 ianuarie , polițiștii Secției nr.3 , Poliție Rurală, din  Bolintin Vale au probat activitatea infracțională a  trei tineri, cu vârste intre 19 ani și 23 ani, toți din comuna Poiana, județul Dâmbovița, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Când toți cei de seama lor au plecat cu uratul, cei trei tineri dâmbovițeni , s-au gândit că e mai  rentabil pentru ei să plece cu…FURATUL! Așa că au dat o fugă, în localitățile  vecine, în  comunele Florești-Stoienești și Găiseni,   și s-au apucat  în loc de a ura , de pe la case a fura…  cu tupeu, chiar  din curțile unor locuințe  mai multe biciclete și motoscutere. Că băieții erau pretențioși…

La scurt timp, în urma perchezițiilor domiciliare desfășurate de polițiști, bunurile furate  au fost recuperate și predate proprietarilor, care au recunoscut că așa colindători n-au avut niciodată. 

Marți  19 ianuarie  tinerii  ”colindători” au fost  prezentați la Judecătoriei Bolintin Vale, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Acum cei trei probabil vor încerca să ”le cânte”  tot felul de texte pentru a-i înmuia pe procurori care nu prea le au pe astea cu obiceiurile de iarnă  la…hoți!

(Jurnal)