apel unic urgenta salvare accident ziua constanta    Garda de intervenţie Mihăileşti şi Detaşamentul de pompieri Giurgiu au fost solicitate miercuri 10 iunie, la ora 07.57  la un  accident consumat pe carosabilul  din comuna Ghimpaţi, sat Valea Plopilor. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o  automacara care a intervenit pentru scoaterea autotractorului răsturnat  în afara părţii carosabile.

În aceeași zi Pompierii Detașamentului Giurgiu, aau fost solicitați la ora 14.46  la un alt accident  petrecut de data aceasta în comuna Daia, pe DN 5. La faţa locului s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă. S-a intervenit pentru îndepărtarea scurgerilor de carburanţi ai unei mașini , de pe carosabil.

Și tot detașamentul de pompieri Giurgiu a intervenit  joi 11 iunie, imediat după miezul nopții ( ora 00.58) la un incendiu izbucnit într-un  apartament din municipiul Giurgiu. La faţa locului s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă. În incendiu au ars hârtiile din interiorul ghenei de la baia locuinței. Cauza probabilă a incendiului a fost jarul produs  sau o scânteie. (Jurnal)