poza130 de copii instituţionalizaţi  au mers în excursie la Bucureşti datorită sprijinului acordat de Asociaţia Inner Wheel Danubius Giurgiu.

Acţiunile derulate în beneficiul copiilor aflaţi în evidenţa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu  reprezintă deja o tradiţie pentru Asociaţia Inner Wheel Danubius Giurgiu, acţiuni similare desfăşurându-se şi în anii trecuţi. Astfel,  joi, 25 iunie 2015, copiii de la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă  şi casele de tip familial Casa Andrei, Casa Constantin, Casa Gabriela şi Casa Mea din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu  au avut   parte de  multe bucurii şi surprize.

După un tur al oraşului, în care le-au fost prezentate obiectivele culturale şi istorice ale capitalei, copiii s-au plimbat în parcul Herăstrău. Au avut parte de o surpriză foarte plăcută când au fost invitaţi să se plimbe cu vaporaşul pe lac. Au vizionat  apoi un  film  3D la un cinematograf dintr-un complex comercial după care le-a fost servită masa de prânz la un restaurant.

“Sperăm că această acţiune a fost o  reuşită şi  impactul asupra copiilor a fost  benefic, mai ales că este pentru prima dată când unii dintre  aceşti copii merg la Bucureşti. Astfel de acţiuni reprezintă  un mare beneficiu pentru copii, bucuria lor nu poate fi descrisă în cuvinte, au fost foarte entuziasmaţi”, a declarat Monica Lăceanu, membră a Asociaţiei Inner Wheel Danubius Giurgiu.

Denisa Cristescu

Comp. Relaţii cu Mass-media