muscalu-Ionel-300x200Vineri , 22 mai,  într-o conferință de presă a PLR Giurgiu, purtătorul de cuvânt  al partidului, Ionel Muscalu a precizat că în perioada 18 -20 iunie va avea loc un Congres Extraordinar pentru fuziunea Partidului Liberal Reformator cu Partidul Conservator, condus de ministrul Daniel Constantin. Pentru atingerea acestui obiectiv am intrat în linie dreaptă, a declarat și ne dorim ca după data de 201 iunie să fim a treia forță politică din România și a treia opțiune pentru electoratul național și local, după PSD și PNL –a spus Ionel Muscalu.

Noul și marele partid care va rezulta după fuziune trebuie să fie o opțiune pentru cetățenii care nu mai vor să voteze nici cu PSD dar nici cu PNL! – a precizat acesta. Prin tot ceea ce face în ultima vreme acțiunile PLR dovedesc că sunt de răsunet și răspund așteptărilor românilor. Și când spun acest lucru mă refer la implicarea PLR în adoptarea modificărilor la Legea Codului Silvic, dar și la rezolvarea multor problemele specifice Ministerului Energiei și Ministerului Mediului întrucât noi avem doi miniștri și un secretar de stat, în persoana președintelui PLR Giurgiu  Toma Petcu, care lucrează foarte activ alături de ministrul Mediului.

Referindu-se la mediul politic giurgiuvean Muscalu a spus: La nivelul județului, am consatat că unele partide au început deja campania electorală și și-au făcut publice numele candidaților pentru alegerile locale din 2016, atât pentru funcția de primar de Giurgiu cât și pentru consilierii  locali și județeni.

Și la noi președintele Toma Petcu și-a manifestat intenția pentru a candida la Primăria Giurgiu, dar PLR nu a stabilit nimic sigur în acest sens. Un singur lucru este clar: după fuziunea cu PC, la momentul oportun vom face un sondaj de opinie cu mai multe persoane care doresc să candideze pentru această funcție și rezultate sondajului vor hotărâi cine are șanse mai mari. După părerea noastră la Primăria Giurgiu trebuie să candideze omul care are cel mai bun program, și nu doar cel care este cel mai înalt sau frumos!”

 

Purtătorul de cuvânt al PLR Giurgiu a mai declarat : În mod ferm partidul nostru își dorește Primăria Giurgiu. Menționez șii faptul că la alegerile din 2016 vom participa cu o listă separată față de cea a partidelor cu care suntem acum în coaliția de la Guvernare. Noi știm foarte bine că o listă cu peste 20 de oameni nu se face niciodată cu un an înainte de alegeri, întrucât ea ar provoca tensiuni, neliniști și nemuncă în partdiul respectiv! Așadar, noi le considerăm doar niște fumigene și atât!

Ionel Muscalu a mai precizat că pentru PLR Giurgiu, este mai important în aceste momente să muncească pentru țară și pentru oameni, decât să facă astfel de ”campanii” electorale puerile. După congresul de fuziune din iunie vom veni în fața oamenilor cu un partid întărit numeric și calitativ, dar și cu noul nostru program de acțiuni care să vină în întâmpinarea așteptărilor cetățenilor români- a conchis Muscalu.

(Heliade CĂLIN)

 

4 COMENTARII

  1. Bai muscalule tu de cand nu mai ai servici ai inceput sa o iei razna te-ai tampit ce dracu ai AUZI AL 3-LEA PARTID cati parlamentari aveti ma aveti10 cu totul???????/ pai UNPR SE URINEAZA PE VOI DE LA DISTANTA MA BAIETE numai la giurgiu are 2 parlamentari iar la nivel national vro 60 vvoi la giurgiu sunteti tari si luati PRIMARIA datorita faptului ca aveti nororc cu NICU STEFAN ma ca altfel va votati voi intre voi daca ANTON a luat 5% pai voi sa ziceti mersi cu 0,01%. hai pa ca ma faci de votez si eu cu voi si PSD impreuna cu nicusor badalau.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.