În ziua de 17.12.2014, poliţiştii de la Poliţia Municipiului Giurgiu au fost sesizaţi  de un bărbat de 46 ani, din oraşul Măgurele ( judeţul Ilfov), că în noaptea de 16/17.12.2014, persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinţei soacrei sale P. P., de 74 ani, din comuna Ghimpaţi,  şi i-au sustras mai multe păsări.

Urmare a cercetărilor efectuate de poliţiştii Postului de Poliţie Ghimpaţi, cu sprijinul poliţiştilor Secţiei nr. 4 de Poliţie Rurală Ghimpaţi, în data de 22 ianuarie a fost identificat autorul furtului,  Z. J. A., un tânăr de 27 ani, din comuna Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, care în noaptea indicată de victimă a pătruns în curtea locuinţei lui P. P., de unde i-a sustras zece păsări de curte (găini), valoarea prejudiciului fiind de aproximativ de 250 lei.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal în care poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, la finalizare acesta urmând a fi înaintat unităţii de parchet cu propuneri legale corespunzătoare. (JGR)