La întâlnirea de la finele săptămânii trecute, la un domeniu de vânătoare din județul Teleorman, printre subiectele abordate de social-democraţi au fost și cele legate de Congresul din luna martie, dar şi despre reforma propusă în partid de Victor Ponta şi Liviu Dragnea. Un alt  subiect  important  a fost cel al alegerilor primarilor şi şefilor de Consilii Judeţene dintr-un singur tur, cum este în prezent, sau din două tururi, varianta propusă de PNL.

La întâlnire, Ponta şi Dragnea au prezentat și o analiză a posibilelor vulnerabilităţi pentru 2015 în privinţa guvernării, fiind abordat cazul Partidului Conservator. La începutul acestui an, preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, s-a distanţat total de Daniel Constantin, în partid existând deja o tabără care propune înlocuirea lui Constantin din fruntea partidului. Conducerea  social-democraţilor au  discutat  dacă aceste posibile din PC pot influenţa guvernarea, primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone pregătindu-se să preia conducerea acestui partid. Totodată  s-a  discutat despre relaţia cu PC, dar şi cea cu UNPR  …(Jurnal)

1 COMENTARIU

  1. Fotografia care însoțește articolul este o reproducere după un afiș electoral din 2009 și aparținea staff-ului de campanie al lui Băsescu,îndreptat împotriva lui Geoană.De atunci Geoană a rămas cu „buba la cap”(ca să nu zic vorba aia a lui Ion Iliescu),și acum vorbește de milioane de voturi,până de curând se vedea candidat la președinție,acum se vede alternativă la președinte PSD,vrea să rupă din partid şi să înființeze altul s.a.Să ne amintim că tot Geoană a fost primul care îl ataca pe Crin Antonescu cu vreun an în urmă,tot asa,se plimba pe la televiziuni şi zicea că nu se poate,PSD trebuie să aibă propriul candidat la prezidențiale,adica el.Nu va reuși nimic din tot ce amenință în prezent,iar cine se uită în gura lui și a lui Vanghelie înseamnă că are timp de pierdut !Dacă Mircea Geoană ar citi unele comentarii care apar în presa centrală după fiecare ieșire la TV,poate si-ar mai tempera elanul.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.