2.500 de bucureșteni au dat viața de la oraș pe liniștea de la țară. Vezi unde au decis să se mute aceștia!

0
421

Peste 2.500 de bucureșteni s-au mutat în comuna Adunații Copăceni, din județul Giurgiu, situată la doar 20 de kilometri de București, atrași fiind de faptul că aici au toate utilitățile necesare, dar și un trai liniștit, departe de aglomerație.

Cei 2.500 de bucureșteni se numără printre miile de români care au dat în ultimii ani viața de la oraș pe liniștea de la țară.

Vorbim despre o tendință la nivel european, care a crescut mai ales de când omenirea s-a trezit blocată în case din cauze sanitare. Dacă inițial cei interesați se orientau spre locuințe aflate la periferia orașelor, creșterea prețurilor, dar și posibilitatea de a lucra de acasă i-au convins să meargă și mai departe.

La Adunații Copăceni au găsit o comună curată, cu oameni harnici, dar mai ales, un primar gospodar.

Comuna Adunații Copăceni este una dintre comunele care de ani buni este pe un trend crescător al dezvoltării, iar primarul actual continuă acest trend, antrenând comuna în fel de fel de proiecte care de care mai diversificate. Vom discuta și detalia aceste proiecte, însă, într-un articol viitor.

Zilele trecute angajații primăriei au trecut la curățenia de toamnă. Primarul ne declara: „Pentru omul gospodar munca este o plăcere. Angajații primăriei noastre și-au desfășurat activitatea pe strada Liliacului din Dărăști Vlașca, unde au toaletat copacii, au cosit iarba de pe marginea drumului și au curățat spațiul din dreptul unor gospodării nelocuite”. 

(Ana Magheru)