AcasăActualitateMiercuri seară, TIR-urile au blocat, nepermis, banda autoturismelor ce se îndreptau spre...

Miercuri seară, TIR-urile au blocat, nepermis, banda autoturismelor ce se îndreptau spre frontiera Giurgiu!

Miercuri, 15 februarie, seara, mai multe autocamioane aparținând  unor transportatori din mai multe state, au blocat pentru mai bine de o jumătate de oră  banda de acces pentru autoturisme,  către casele de  plată a taxei de pod.

A fost nevoie de intervenția polițiștilor de frontieră pentru a restabili traficul, după ce mai multe autoturisme și autovehicule aflate în zona blocată au fost nevoite să treacă pe contrasens pentru a se elibera din ambuteiajul creat de către TIR-urile comasate foarte aproape de frontieră.

O notă proastă în dreptul conducătorilor auto de pe aceste autocamioane care încalcă astfel atât  normele legale/ rutiere privind accesul în zona de frontieră cât și pe cele ale bunului simț în trafic.

(Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
ploaie ușoară
10.7 ° C
10.7 °
10.7 °
94 %
4.8kmh
95 %
joi
10 °
vin
18 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
22 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!