vladu   Astăzi, în Parcul Alei din Giurgiu, soţii Floarea şi Alexandru Vladu au îndeplinit un vis pentru 11 cupluri din oraş, şi anume au cununat aceste perechi care nu au dispus până acum de posibilităţi financiare pentru a-şi oficializa căsătoria. Primarul Nicolae BARBU , prezent la ceremonie, a oficiat cele 11 cununii civile .

În premieră pentru municipiul nostru Nicolae Barbu a oficiat căsătoriile în mijlocul naturii ,  în ”Foișorul Fanfarei”, din Parcul Alei.

În fața ofițerului stării civile și-au jurat credință veșnică în prima fază (n.r. întrucât după aceea a urmat și jurământul de credință reliogios) următoarele cupluri: Bălan Marin și Voica Mariana; Anton Gelu și Paraschiv Mihaela; Juvină Dumitru și Fieraru Constanța; Pană Sandu și Enache Florența; Iordache Răzvan și Halmaci Ancuța și cuplul Zamfirache Gheorghe și Prodan Valeria. În cea de a doua serie au trăit emoțiile jurământului ”DA” cuplurile: Alexandru Ștefan Florin și Roșu Violeta Florența; Stan Ionuț și Dumitrescu Andreea; Dincă Marian Petru și Ghiondea Flori; Ursu Dănuț și Stoica Luciana și cuplul format de Luchian Constantin și Chirițescu Elena.Apoi, cele  14 cupluri au fost cununate religios la Biserică Grecească, tot datorită gestului de suflet al viceprimarului Alexandru Vladu.

Şi pentru ca ritualul căsătoriei să se desfăşoare aşa cum se cuvine, vicele Vladu a pregătit, în încheierea zilei acesteia, şi o mică sărbătoare. O petrecere ce va dedicată proaspetelor cupluri căsătorite, ce se va desfăşura la un restaurant din Giurgiu.

Despre această iniţiativă cu adevărat deosebită, Alexandru Vladu a declarat pentru publicaţia noastră: Reprezintă tot un DAR făcut oamenilor care au nevoie de el şi, indiferent ce conotaţii pot atribui ceilalţi acestui gest, eu îl consider ca fiind unul creştinesc, izvorât din suflet,  şi asta este tot ce contează…

Reamintim că prin acest gest Campania generozităţii declanşată încă de la începutul acestui an , de către  Alexandru Vladu . ce a fost intitulată DAR (Dăruieşte, Ajută, Respectă)  , continuă!

(T. NICOLAU)