Liberalii giurgiuveni demonstrează încă o dată că au simţul umorului dezvoltat. După ce în urmă cu puţin timp, liderul organizaţiei TNL Giurgiu, Ionel Muscalu, demonta atacurile democrat – liberalului Costel Dumitru cu ajutorul cărţilor din biblioteca personală, de această dată a venit rândul lui Dumitru Gavrilă (vicepreşedinte al CJ Giurgiu) să devină „liric”!

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean a ţinut să dedice o melodie-pamflet tuturor celor care, prin votul lor, l-au ajutat pe Traian Băsescu să obţină un al doilea mandat la Cotroceni. Dedicaţia i-a luat prin surprindere pe jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă a PNL din data de 12 martie.

„Am o dedicaţie pentru toţi cei care l-au votat pe Băsescu, votanţi care acum văd că şi-au luat ţeapă şi sunt conduşi de cel mai slab Guvern de după Revoluţie” a declarat Dumitru Gavrilă înainte de a cere „DJ-ului” să „playeze” melodia „Dansul Pinguinului” în varianta Emil Boc.

Versiunea pamflet care a cucerit România în ultima perioadă repusă pe versuri „politice” de către băieţii de la RadioZU, a fost şi cea pe care Dumitru Gavrilă a ţinut morţiş să o dedice partizanilor actualului preşedinte.

Dansul pinguinului BOC BOC

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here