Imagine1 lidlLa nivel naţional, Direcţia Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în parteneriat cu S.C. Lidl Discount S.R.L., desfăşoară activităţi educativ – preventive în cadrul  Proiectului educaţional „Verde la educaţie, pentru circulaţie”, adresat deopotrivă copiilor şi părinţilor, prin care se urmăreşte promovarea unui comportament rutier responsabil.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, au desfăşurat o acţiune preventivă, sâmbătă, 20 septembrie, în intervalul orar 10.00-12.00, în parcarea magazinului S.C. Lidl Discount S.R.L. din municipiul Giurgiu.

Evenimentul, destinat educării copiilor cu vârsta între 5 şi 10 ani, a constat  într-o întâlnire interactivă, în cadrul căreia poliţiştii rutieri, alături de promotori din partea societăţii partenere, au explicat semnificaţia indicatoarelor rutiere şi regulile de circulaţie destinate pietonilor.

Poliţiştii au chestionat participanţii, cu privire la regulile de circulaţie pe care trebuie să le respecte, în itinerariul lor către şcoală sau locuri de joacă, de asemeni, au fost invitaţi să demonstreze practic, modul corect de aplicare a normelor rutiere în minipoligonul special amenajat.

Au fost oferite premii pentru cele mai bune răspunsuri, dar şi pentru participare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.