Vasile Mustățea îi arată primul cartonaș galben colegului său de partid Dumitru Beianu

 În ultima vreme se vorbește tot mai des despre trădările lui Dumitru Beianu, președinteșe organizației municipale a PNL Giurgiu. Pe lângă micile ironii strecurate când și când, de acest Mitică al liberalilor locali, față de prestația unor lideri din Partidul Național Liberal local și mai ales la adresa președintelui Vasile Mustățea, Dumitru Beianu este văzut tot mai des în compania unor persoane ostile liberalilor. În conferința de presă a PNL Giurgiu de vineri, 12 noiembrie, co – președintele Vasile Mustățea a făcut câteva precizări  în această privință, răspunzând astfel  unor comentarii răutăcioase apărute în presa locală online, ce-l dădeau schimbat din funcție.

La întâlnirea liberalilor giurgiuveni de la Mihăilești ( n.n – vizita de miercuri 10 decembrie), cu Vasile Blaga nu s-a întâmplat nimic deosebit. A fost o simplă întâlnire de lucru. Domnul Vasile Blaga m-a felicitat pentru rezultatele obținute până acum, și ne-a făcut câteva recomandări de viitor. În niciun caz nu a venit să mă schimbe din funcție așa cum a scris o parte a presei. Față de așa zisul scandal dintre mine și Dumitru Beianu , iar nu am nimic de zis, în mod special. Știu că pe domnul Beianu l-am primit în PNL cu inima deschisă. Știu ce am spus și la Conferința municipală când dânsul a fost ales președinte,  dar și la cea județeană. Am spus atunci de fiecare dată din toată inima că împreună vom face o echipă foarte bună. Mai știu și faptul că oamenii de onoare când bat palma se țin de cuvânt. Dacă domnul Dumitru Beianu are ceva de spus împotriva mea îl aștept să spună acest lucru într-o conferință de presă. Până atunci cred că e cazul să se termine și cu astfel de speculații”.

(Heliade CĂLIN)                       

 

1 COMENTARIU

  1. Probabil că dl.Beianu a fost afectat că întâlnirea a avut loc la cârciumă,loc preferat de foștii pedelisti,azi peneliști cu acte în regulă(?),pentru întrunirile de partid.Dacă domnului Beianu i se poate spune”pe bune”Mitică”de la Dumitru,socot că domnului Vasile Mustățea i se poate spune „Mitică Blajinu”,asa pare de inofensiv,după vorbă,după port.Numai să nu se lase dus cu vorba de noii colegi de partid,care sunt asi în diversiuni și altele asemenea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.