Poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale de la I.P.J. Giurgiu împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Ghimpaţi au organizat  în ziua de 15 octombrie  o acţiune pentru depistarea  persoanelor urmărite, pe raza comunei Ghimpaţi.

Cu ocazia acţiunii a fost depistat şi reţinut D. M. M., de 32 ani, care poseda Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Giurgiu, fiind condamnat la doi ani şi trei luni închisoare pentru furt calificat; N. M. S., de 24 ani, care poseda Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Giurgiu, fiind condamnat la doi ani şi opt luni închisoare pentru furt calificat şi P.  G., de 23 ani, care poseda Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de judecătoria Giurgiu, fiind condamnat la doi ani şi şapte luni închisoare pentru furt calificat, toţi din comuna Ghimpaţi, judeţul Giurgiu.

Cei trei tineri au fost conduşi la sediul I.P.J. Giurgiu – Serviciul Investigaţii Criminale pentru întocmirea documentelor necesare încarcerării, ulterior fiind depuşi la Penitenciarul Giurgiu.

Tot  miercuri 15 octombrie, poliţiştii Oraşului Mihăileşti au organizat o acţiune similară în oraşul Mihăileşti, , ocazie cu care a fost depistat şi reţinut D. M., un bărbat de 40 ani, din oraşul Mihăileşti, pe numele căruia Judecătoria Bolintin-Vale a emis Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 10 luni închisoare pentru furt calificat. Persoana depistată a fost depusă la Penitenciarul Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here