Pe surse am aflat că la întâlnirea cea de taină şi nu prea,  a membrilor PNL cu domnul Blaga, ce s-a ţinut la un restaurant din localitatea Mihăileşti  în judeţul Giurgiu,  a avut loc o altercaţie între Marian Măroiu – lider marcant al PNL şi mai tânărul său coleg de partid, Sorin Daviloveanu, purtătorul de cuvânt al tinerilor liberali. Pentru a afla cum s-a produs  acest incident l-am contactat pe tânărul liberal care a declarat în exclusivitate pentru publicaţia noastră următoarele :

” În jurul orelor 17:20 am ajuns împreună cu câţiva prieteni din organizaţia municipală, la restautantul din localitatea Mihîileşti unde avea loc întâlnirea. În foaierul restaurantului unde trebuia să facem lista de prezenţă, lista invitaţilor, ne-am regăsit pe liste am semnat de prezenţă şi când să intrăm în sala restaurantului, m-am pomenit cu domnul Măroiu lângă mine care m-a întrebat fără să fi avut niciodată vreo altă discuţie în contradictoriu – Ce faci mă, ţi-ai luat vreodată un cap în gură?- Am întrebat şi eu. Păi de ce, ce am făcut ca să merit acest lucru ? Şi fără nici un alt comentariu m-am trezit cu un pumn în gură. Toţi cei care se aflau în acel moment acolo, au rămas fără reacţie, pur şi simplu nu se aşteptau la un astfel de comportament din partea domnului Măroiu. Ulterior am aflat că motivul unui astfel de comportament a fost datorat unei postări pe care eu am făcut-o pe facebook, referitoare la faptul că tinerii ar trebui să fie uniţi şi să nu se mai lase influenţaţi de oricine şi să încercăm să ne impunem şi punctul nostru de vedere al tinerilor din organizaţie, să reuşim să devenim o singură voce. Acum vin de la domnul Vasile Mustăţea preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, căruia i-am adus la cunoştinţă ce s-a întâmplat la care dumnealui mi-a spus că nu avea cunoştinţă de acest lucru şi că va lua o decizie după ce se va edifica cu privire la ceea ce i-am relatat. De asemenea am stat de vorbă şi cu domnul Dumitru Beianu (nr. preşedintele organizaţiei municipale a PNL Giurgiu) care chiar m-a încurajat să merg şi să depun plângere la poliţie, oricum aceasta era şi intenţia mea să merg la poliţie şi să înregistrez o plângere faţă de ceea ce s-a întâmplat pentru că nu mi se pare normal un astfel de comportament venit din partea unui domn pe care noi tinerii ar trebui să-l avem drept un exemplu de urmat. Ceea ce mi s-a întâmplat mie i se putea întâmpla oricărui tânăr din organizaţia de tineret a PNL-ului şi tocmai din aceste considerente intenţionez să aduc la cunoştinţa forurilor superioare de partid, atât la nivelul seniorilor cât şi la tineret despre ceea ce s-a întâmplat la Giurgiu, un fapt reprobabil venit din partea unui domn de la care noi tinerii aşteptam să ne fie un exemplu viu de conduită şi comportament „.

Aceasta a fost declaraţia făcută de tânărul liberal, neputându-ne erija în cei ce stabilesc de partea cui este adevărul sau cine a greşit în situaţia prezentată. Un lucru este însă cert. Politica nu se face cu pumnul!

PS. În privinţa tânărului Sorin Dadiloveanu am avea doar o menţiune de făcut: când scrie texte pe face-book să ţină cont de gramatica limbii române şi mai ales de semnele de punctuaţie care, în cazul său, sunt ”varză”!

I.C.MANDU

3 COMENTARII

  1. Dle Mandu, referitor la cele din PS, cu siguranta era beat sau era sub influenta etnobotanicelor pe care toata lumea din satul de unde provine le stie si ce apucaturi si ce panarama de om e. La urma urmei de ce il mai tineti in PNL ca e ginerele primarului PSD din Mihai Bravu in casa caruia locuieste. Nu e decat un spion in PNL. Vrea si el o functie dar e o nulitate si ca om si profesional. Eu nu cred ca domnul Maroiu ar fi facut acest gest. Dadiloveanu este educat de in spiritul oportunismului,batjocurei si tupeului nesimntit. Nu stiu de ce il mai tineti linga voi in PNL. Cind s-a blocat DN 5, asta vara, liberalul Dadiloveanu a mobilizat oamenii din Mihai Bravu cu socrasu si ia transportat la Uzunu ca sa protesteze impotriva presedintelui Mustatea. O scursura de om.

  2. Și totuși interesant numele „Dadiloveanu”,parcă pe lângă Poligonul de la Mihai Bravu era o pădure cu numele „Dadilov”,luată drept reper de către tanchiști,dar și de către aviatori,pe timpul aplicațiilor.Iar comandantul Regimentului de Tancuri era chiar un giurgiuvean,fost coleg și la”Maiorescu”-Giurgiu,și la”Cantemir”-Breaza.Iar tânărului al cărui nume mi-a trezit oarece amintiri i-as recomanda să nu se ia după pedelisti,care preferă restaurantele pentru întrunirile de partid,fiindcă vorba aceea,”un păhărel-două,hai să-l bem și pe frate-su”,mai apar și divergențe”ideologice” și scandalu-i gata!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.