Luni  21 ianuarie, poliţiştii Formaţiunii Rutiere Bolintin Vale au depistat pe G. M., de 55 ani, din comuna Ogrezeni, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe strada Dimitrie Bolintineanu din localitatea Bolintin Vale, având permisul de conducere anulat.  Persoana depistată este cercetată în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Marţi 22 ianuarie , orele 8.00, pe Drumul Comunal 147, în localitatea Ghionea, comuna Ulmi, judeţul Giurgiu, C. E., , o femeie  de 32 ani, din Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul Dacia Solenza, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum (carosabil acoperit cu polei), a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism Daewoo Matiz, condus regulamentar din sens opus de M. A., de 53 ani, din Bucureşti.

Din accident a rezultat rănirea gravă a lui M. I., de 53 ani, din Bucureşti, pasageră în autoturismul Daewoo Matiz, care a fost transportată la Spitalul Bolintin Vale, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătoarea autoturismului Dacia Solenza este cercetată în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.