După ce ani întregi s-a bucurat de maşini luxoase şi de șofer personal, Dan Voiculescu  se pare că și-a creat, se pare, un soi de dependență de acest mijloc de locomoție. Iată de ce conform jurnaliștilor din presa centrală, mogulul mass media, ar fi ajuns să lucreze la garajul închisorii. Cel puţin așa susţin surse din interiorul penitenciarului Rahova. Probabil omul se pregătește pentru viitoarea sa profesie atunci când va ieși din închisoare…poți să știi?

2 COMENTARII

  1. Nicio muncă nu este dezonorantă,indiferent cine este si ce a fost cel care o prestează.Fudulia,prostia,disprețul fata de muncă si alte trăsături de caracter,precum lașitatea,minciuna,intriga,invidia,hoția și alte asemenea”calități” nu sunt de loc străine pe aceste meleaguri,ne-au intrat în sânge ca un stigmat de dinainte de domniile fanariote!

  2. Nici chiar asa!
    Sunt inginer mecanic si consider ca, nu poti pune un profesor universitar, care, de exemplu, m-a format pe mine, sa schimbe pivotii la loganul puscariei. Asta este o mare injosire a unui om, cu o mare capacitate de formare profesionala, prin care se denatureaza scopul retinerii judecatoresti.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.