Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Giurgiu au depistat un cetăţean turc, care a prezentat la controlul de frontieră un document de călătorie aparţinând altei persoane.

În data de 16 august, ora 12.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, călătorind cu un autoturism marca Peugeot un bărbat care a prezentat la controlul de frontieră un paşaport emis de autorităţile franceze.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana în cauză nu este una şi aceeaşi cu cea din fotografie, iar la verificările efectuate în baza de date, documentul prezentat figurează ca fiind pierdut sau furat.

La controlul amănunţit al autoturismului, în bagajele personale, pe fundul unei genţi s-a descoperit un paşaport turcesc pe numele Emin K., valabil până la data de 30.09.2012 şi o carte de identitate turcească eliberată la data de 23.05.2012 de către Poliţia Hatay – Turcia, pe acelaşi nume. Persoanei i s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar persoana a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here