parfumuri Gr 01.10.2014 1

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Giurgiu au descoperit în cala unui autocar 362 flacoane cu parfum pe care un cetăţean turc intenţiona să le introducă ilegal în ţară.

În data de 27 septembrie, ora 9.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară cetăţeanul turc Kenan Y., în vârstă de 57 ani, la volanul unui autocar ce aparţine unei firme de transport ce efectuează curse pe ruta Turcia – România. Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit în cala autocarului, în 10 cutii , 362 flacoane cu parfum inscripţionate cu numele unor firme cunoscute. În urma cercetărilor s-a stabilit că bunurile aparţin şoferului turc care a declarat că a cumpărat bunurile din Istanbul – Turcia cu scopul de a le comercializa în diferite pieţe din Bucureşti.  Existând suspiciuni că produsele sunt contrafăcute, bunurile în valoare de 54.300 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea expertizării.

Poliţiştii de frontieră au întocmit bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază titularul mărcii înregistrate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.