În data de 24.10.2017, în jurul orei 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară, pasager într-un autoturism, un bărbat care a prezentat la controlul de frontieră un pașaport emis de autoritățile turce, în care era aplicată o viză valabilă.

Procedând la verificarea documentului, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana prezentă la control nu este una și aceeași cu cea din fotografia pașaportului, motiv pentru care s-au efectuat verificări suplimentare.

Astfel, polițiștii de frontieră au stabilit că persoana în cauză este cetățeanul turc Kiraz H., în vârstă de 31 de ani. Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a obţinut paşaportul de la vărul său şi a recurs la această metodă deoarece dorea să ajungă în România pentru a se angaja, dar nu deţinea un document de călătorie care să îi permită trecerea frontierei.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar aceasta a fost preluată de autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale ce se impun.

(Jurnal)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.