arestat (5)   Vineri 11 decembrie, polițiști din cadrul I.P.J. Giurgiu – Serviciul Investigații Criminale împreuna cu polițiști din cadrul Formațiunii de Investigații Criminale de la Poliția Orașului Mihăilești și jandarmi din cadrul I.J.J. Giurgiu au organizat și desfășurat pe raza orașului Mihăilești, din județul Giurgiu, o acțiune specifică pe linia depistării persoanelor urmărite sau care posedă mandate de arestare.

            Cu ocazia aceasta  fost depistat și reținut C. F., un tânăr de 23 ani, din orașul Mihăilești, județul Giurgiu, urmărit național și internațional pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de înșelăciune, împotriva căruia autoritățile judiciare franceze au emis mandat european de arestare.

            Persoana depistată a fost condusă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București și prezentată Curții de Apel București cu propunere de arestare preventivă, în vederea extrădării, respectiv predării către autoritățile judiciare franceze, instanță care a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 zile.

(JGR)