Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au descoperit un cetăţean român care conducea un autoturism având asigurarea şi inspecţia tehnică periodică false.

 În data de 18.09.2014, ora 8.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, la volanul unui autoturism marca Opel, cetăţeanul român Marius M., în vârstă de 22 de ani. Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii PTF au constatat că asigurarea tip carte verde şi talonul pentru inspecţia tehnică periodică ale maşinii sunt false. Tânărul a declarat că autoturismul i-a fost încredinţat de către o cunoştinţă cu scopul de a merge în Bulgaria pentru a-i prelungi valabilitatea asigurării şi a inspecţiei tehnice şi că nu ştia că acestea sunt false.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit  acum tânărului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat,  fără drept de circulaţie pe teritoriul României, urmând ca acesta să-i arate obrazul amicului care l-a băgat în această încurcătură.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.