Clipboard01_23_e1fee56ba2Se pare că accidentele cu victime agenți de poliție din serviciul rutier începe să se transforme într-un adevărat blestem . După polițistul decedat în urma lovirii de către o mașină, iată că în aceste zile un alt accident vine să se alăture nervozității create tuturor conducătorilor auto la trecerea peste podul Prieteniei, din cauza lucrărilor care îi fac pe aceștia să aștepte ore întregi.  

În cazul de față un şofer român a lovit cu maşina un agent de poliţie bulgar, în apropierea podului dintre Ruse şi Giurgiu, anunţă Ministerul bulgar de Interne, citat de site-ul agenţiei Focus.

Potrivit autorităţilor bulgare, agentul de poliţie îşi exercita atribuţiile pentru dirijarea traficului, în contextul coloanelor formate din cauza lucrărilor pe podul Ruse-Giurgiu.

Pe fondul traficului îngreunat, un român în vârstă în 30 de ani, B.M., care conducea un vehicul Honda, nu a respectat indicaţiile autorităţilor bulgare, depăşind o coloană şi încercând să intre în faţa altor vehicule care aşteaptau în rând. În tentativa de forţare a intrării în coloană, şoferul român a lovit cu maşina un agent de poliţie bulgar. Agentul de poliţie bulgar a suferit răni uşoare în urma impactului.

Cetăţeanul român a fost reţinut 24 de ore şi va fi pus sub acuzare.

(Jurnal)