646x404Miercuri  6 aprilie, în jurul orei 10.00, polițiștii Postului de Poliție Herăști, județul Giurgiu, au fost sesizați că în noaptea de 05/06 aprilie, persoane necunoscute au pătruns în curtea și locuința de vacanță a unei femei ( O. G.), din comuna Herăști, județul Giurgiu, de unde i-au furat  mai multe bunuri.

            În urma activităților specifice desfășurate de polițiștii Secției nr. 2 de Poliție Rurală Comana a fost identificat D. M., un tânăr de 18 ani, din aceeași localitate, care în noaptea de 05/06 aprilie prin forțarea și spargerea geamului a pătruns în locuința femeii  și i-a furat un polizor unghiular, o bormașină și o mașină de tăiat faianță, toate în valoare de 1.000 lei, creându-i un prejudiciu total de aproximativ 8.000 lei.

            Polițiștii continuă activitățile în vederea recuperării bunurilor sustrase, având în vedere că tânărul, după sustragerea bunurilor, dându-și seama de gravitatea faptei a aruncat bunurile în lacul Herăști.

          Hoțului i-a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

(Tincu Florian)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.