sorin-cepragaJoi 21 ianuarie, directorul Global Energy Production (GEP) , Sorin Cepraga ne-a oferit  câteva date despre modul cum se desfăşoară în prezent furnizarea agentului termic în municipiu . După ce ne-a vorbit despre priorităţile din acest an ale operatorului local de căldură, directorul Cepraga ne-a prezentat un proiect nou implementat în sistemul de termoficare al GEP, ce realizează monitorizarea şi controlul întregii reţele de furnizare a agentului termic, inclusiv a situaţiilor din Punctele termice, putându-se astfel interveni în orice moment, la locul în care s-a constatat  o avarie sau orice altă problemă.

În acelaşi timp directorul GEP a prezentat şi o situaţie a încasărilor creanţelor de la abonaţii casnici , alături de situaţia debranşărilor , constatând că s-a ajuns deja la un număr considerabil al celor executaţi silit sau cu care operatorul se află în litigiu pentru recuperarea datoriilor.

Sorin Cepraga ne-a precizat  şi care este situaţia carburantului şi ce siguranţă în funcţionare ne asigură acesta pentru următoarea perioadă…Mai multe amănunte vă prezentăm alăturat  în scurtele sale declaraţii Video!