Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au descoperit, ascuns pe osia unui camion, un bărbat care încerca să intre ilegal în Româ189699maximnia.

Luni  20 aprilie, ora 7.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion marca Renault, un cetăţean ceh, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, dulapuri metalice din Turcia pentru Ungaria.

Cu ocazia controlului de frontieră, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a descoperit, ascuns pe osia remorcii camionului, aşezat pe roţile de rezervă ale mijlocului de transport, un bărbat de origine afro-asiatică.

Acesta nu aveau asupra sa niciun document de identitate şi nu vorbea nicio limbă de circulaţie internaţională, iar la cercetări, şoferul camionului a declarat că nu ştie cum a ajuns persoana respectivă sub camionul său, pe osia mijlocului de transport.

Conform protocolului româno – bulgar, camionul, conducătorul auto şi persoana în cauză au fost preluate de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun. (Jurnal)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.