Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au descoperit, ascuns pe osia unui camion, un bărbat care încerca să intre ilegal în Româ189699maximnia.

Luni  20 aprilie, ora 7.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion marca Renault, un cetăţean ceh, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, dulapuri metalice din Turcia pentru Ungaria.

Cu ocazia controlului de frontieră, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a descoperit, ascuns pe osia remorcii camionului, aşezat pe roţile de rezervă ale mijlocului de transport, un bărbat de origine afro-asiatică.

Acesta nu aveau asupra sa niciun document de identitate şi nu vorbea nicio limbă de circulaţie internaţională, iar la cercetări, şoferul camionului a declarat că nu ştie cum a ajuns persoana respectivă sub camionul său, pe osia mijlocului de transport.

Conform protocolului româno – bulgar, camionul, conducătorul auto şi persoana în cauză au fost preluate de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun. (Jurnal)