barbu-csm-598x400Unul din punctele prezentate de primarul Nicolae Barbu, în recenta sa conferinţă de presă , a fost acela ce viza  neregulile  constatate la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Giurgiu,  în baza cărora s-a procedat şi la un audit de specialitate .

Aş fi vrut –  a spus primarul Barbu – să vă prezint raportul de audit în cuprinsul căruia apar toate  neregulile constatate, care în mare măsură constau în  neînregistrarea corectă în documentele contabile, modificarea înscrisurilor şi altele. Dar noi nu putem stabilii vinovăţii aşa că azi îl vom trimite organelor abilitate să cerceteze cauza şi dacă este cazul şi pe  vinovaţi. Din aceste considerente nu vă putem pune la dispoziţie raportul de audit. Nu se pune problema unei fraude de proporţii, suma, conform raportului, este de numai două  miliarde lei vechi. În continuare primarul Nicolae Barbu a trecut în revistă problemele ce au survenit în  sistemul centralizat de căldură după prima zi cu ninsoare,  exemplificând defecţiunile de la punctele termice PT 32 şi PT 35,  defecţiuni ce au survenit urmare a conductelor transportoare de agent termic, degradate fizic , defecţiuni care au fost remediate însă până la ora prânzului .

În încheiere sper să  dau şi o veste bună giurgiuvenilor – a continuat primarul.

Aceasta constă în faptul că a apărut un investitor ce vrea să construiască în zona Tracum, pe strada Gloriei, o centrală pe biogaz obţinut din paie,  central din care vrea să obţină energie electrică şi agent termic ieftin. În acest fel locuitorii oraşului vor putea  opta spre ce operator doresc, având din acel moment mai mulţi ofertanţi de  agent termic, un lucru benefic deoarece în acest fel va dispare monopolul, a conchis primarul municipiului Giurgiu.

I.C.MANDU

3 COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.