Un bărbat de 44 de ani a pus pe jar autorităţile după ce a făcut un scandal monstru într-un bloc din municipiul Giurgiu. Azi-noapte, el a spart geamurile locuinţei şi i-a alungat din casă pe ceilalţi membrii ai familiei. Negociatorii Poliţiei şi Jandarmeriei încearcă să îl calmeze.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti reiese că scandalul a izbucnit într-un imobil de strada Tineretului, din municipiul Giurgiu. La etajul patru al unui bloc, un bărbat de 44 de ani a spart geamurile locuinţei şi a alungat-o din casă pe fiica ei, cu care locuia în apartament. Femeia a fost nevoită să doarmă, peste noapte, la un adăpost social, destinat persoanelor fără adăpost. Dimineaţă, tânăra a încercat să îl convingă pe tatăl ei să o lase să intre în casă, să îşi ia hainele şi alte bunuri care îi sunt necesare. Atunci, a reizbucnit scandalul. Cam aşa suna ştirea transmisă de mai multe publicaţii on line. Locale. Ce se întâmplase de fapt aflăm din comunicatul poliţiei şi ISU Giurgiu

Duminică 27 ianuarie, pe la ora 9.20, poliţiştii Poliţiei Municipiului Giurgiu erau sesizaţi de către reprezentantul Direcţiei de Asistenţă Socială Giurgiu cu privire la faptul că S. PETRA, de 39 ani, din municipiul Giurgiu, a fost izgonită de la domiciliu de către soţul său S. STELIAN, de 44 ani. La faţa locului s-au deplasat poliţişti de la Poliţia Municipiului Giurgiu, Serviciul de Acţiuni Speciale, jandarmi, lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu. La vederea acestora bărbatul reclamat – cunoscut cu afecţiuni psihice – s-a încuiat în apartament, refuzând accesul familiei , distrugând geamurile şi mai multe bunuri din interiorul locuinţei. Bărbatul ameninţa totodată că se va folosi de o butelie pentru a se sinucide. Abia în după amiaza zilei de duminică căpitanul Slav Alexandru din cadrul ISU şi Anca Roşianu din partea SMURD au reuşit, într-un dialog avut prin uşă,  să îl convingă pe cetăţeanul „terorist” să deschidă apartamentul după ce acesta a condiţionat accesul în apartament prin solicitarea de a i se aduce acasă familia.  După detensionarea situaţiei, individul a fost transportat la Spitalul de Neuropsihiatrie Vadu-Lat, în vederea internării. Se pare că această criză ar fi apărut din cauza neadministrării la timp a medicamentelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here