Tragedie în Constanţa, în zona City Park Mall, ce a dus la moartea unui giurgiuvean aflat pe trecere pietoni.  Se pare că şoferul vinovat de accident suferea de o afecţiune medicală care a dus la provocarea acestui grav accident…

Conform Poliției rutiere din Constanța la ora 13.30, Constantin Smarandache, în vârstă de 48 de ani, a condus un autoturism pe strada Soveja dinspre bulevardul Mamaia către bulevardul Tomis în Constanţa şi ajungând la intersecţia cu bulevardul Alexandrul Lăpuşneanu a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat pe scuarul din partea dreaptă a sensului său de mers, unde a accidentat cinci persoane care se aflau pe scuar (S.I., bărbat, de 49 ani, decedat la faţa locului, B.A., femeie, de 22 ani, I.B., bărbat de 28 ani, G.A., bărbat, de 18 ani, şi un alt barbat de 36 ani, toţi răniţi),   Şoferul care a provocat carnagiul din zona City Park Mall, în care un turist şi-a pierdut viaţa, iar alte 4 persoane au fost rănite grav, a fost transportat cu elicopterul SMURD la Bucureşti. Potrivit cadrelor medicale, șoferul  este în stare gravă, după ce  a făcut un stop cardiorespirator în timp ce se afla la volan,  lucru care l-a făcut să  intre în plin în grupul de pietoni.

Ce a povestit  soția giurgiuveanului după accident 

Din primele informaţii, şoferul vinovat de tragedie, ar fi suferit un accident cerebral în timp ce se afla la volanul unui Seat Leon şi a pierdut direcţia mers, lovind pe trecerea de pietoni grupul de cinci persoane, accidentându-l mortal pe bărbatul din Giurgiu. Conform declarațiilor soției concetățeanului nostru, decedat în urma accidentului,
giurgiuveanul Ionel Stan venise în Constanţa  cu maşina personală. Soţia sa a povestit că se aflau în vacanţă la mare şi azi trebuiau să plece. Soarta a făcut ca de dimineaţă să li se strice maşina. La momentul tragediei aceştia mergeau pe jos în căutarea unui bancomat pentru a scoate bani în vederea reparării autoturismului. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de la Ambulanţă pentru transportarea răniţilor la Spitalul de Urgenţă din Constanţa, pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

Şoferul se află în stare stabilă la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa

Bărbatul care se afla la volanul autoturismului Seat este din Bucureşti. Surse medicale au confirmat că şoferul a suferit un accident cerebral, însă diagnosticul exact va veni abia după efectuarea probelor de sânge complete, adica analize care pot dura mai multe săptămâni. Aceleaşi surse medicale au afirmat că se află în stare stabilă la Spitalul Judeţean Constanţa şi că va fi transportat la o clinică din capitală. Tot medicii sunt cei care afirmă că şoferul care a omorât un om şi a rănit alţi patru a suferit o posibilă pierdere de cunoştinţă din cauza, atenţie!, a unei oboseli cronice acumulate în organism. Familiei concetățeanului nostru, giurgiuvean, îi adresăm sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească!