1-microbuz-cu-surprize-la-pachet-oprit-de-poliisti-la-grania-vezi-ce-smecherii-a-facut-soferul În data de 2 decembrie, ora 21:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară,  cetăţeanul român Ionuţ B., în vârstă de 27 ani, domiciliat pe raza judeţului Giurgiu, care conducea un microbuz marca Volkswagen.

Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în  partea din spate a acestuia, 198 perechi de încălţăminte tip sport, purtând însemnele unor firme cunoscute, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă şi nici certificat de calitate.

La cercetări şoferul a declarat că a cumpărat bunurile din bazarul Ruse, pentru a le face cadou rudelor de sărbători!? Asta mai zicem și noi familie numeroasă cu rude așișderea…

Existând suspiciunea că sunt contrafăcute, bunurile au fost reţinute în vederea continuării cercetărilor. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare.