Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au depistat un autoturism marca Citroen care figura ca fiind furat.

 

Luni  22 decembrie, ora 6.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul sârb Dragan S., în vârstă de 35 de ani care transporta pe o platformă un autoturism marca Citroen C5 cu numere de înmatriculare franţuzeşti. La verificarea autovehiculului în bazele de date specifice, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au constatat că acesta figura ca fiind furat din Franţa din data de 27.09.2013. La cercetări s-a stabilit faptul că cetăţeanul sârb a cumpărat autoturismul în urmă cu câteva zile si nu avea cunoştinţă că acesta figurează ca fiind furat.

Poliţiştii de frontieră au întocmit bărbatului acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 45.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Giurgiu până la finalizarea cercetărilor. (Jurnal)

 

 

 

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu –

inspector de poliţie Popescu Alexandra; tel. : 0752138167