Miercuri, 21 martie, în jurul prânzului ne-am pomenit la redacţie cu un cetăţean alertat, care dorind să ne arate live ce oferă copiilor noştri unele dintre fast-food-urile municipiului, ne-a pus pe masă sandwich-ul pe care-l vedeţi în imagine şi pe care Fast-foodul „SEVEN”, aflat la câţiva paşi de Şcoala nr. 7, îl vinde elevilor sub numele de „Pui Shanghai”. După cum se vede în imagine, puiul arăta cam constipat, abia reuşind să se zărească între feliile de pâine, eclipsat de castravetele murat. Feliuţa de salată părea la rândul ei, scoasă din tomberonul de gunoi iar maioneza,

credeţi-ne pe cuvânt, avea un iz perstilenţial, împrumutat probabil din suburbiile Shanghaiului. Reclamantul ne relata şi faptul că cei ce comercializează asemenea mutaţie alimentară, au obiceiul prost de a băga acest produs  în cuptorul cu microunde înainte de a-l oferi cumpărătorilor. Închipuiţi-vă ce gust au castraveţii muraţi şi salata încălzite! Şi toate astea la preţul de 3,6 lei/buc! Înţelegem că unii fac orice pentru a-şi câştiga existenţa, dar nu cu preţul sănătăţii copiilor noştri. Dincolo de acest aspect, administratorul acestui local ar trebui să se decidă ce vrea să fie până la urmă locaţia: fast food sau bar, căci din câte am înţeles noi de la organele competente, amândouă la un loc nu se poate. După cum arată produsele, noi suntem de părere că în loc de fast food ar face un… „Fast FAD!” În concluzie, giurgiuveni, aveţi grijă că nu tot ce sună oriental este sănătos şi digerabil!

Citi Zen

2 COMENTARII

  1. de ce mama dracu nu inchide primaria carciuma aia lipita de scoala, asa cum spune legea! Cine e granguru care are afecere acolo? Acum a facut o fereastra prin zid si vande direct in curtea scolii!
    Alo, autoritatile! Unde mama DRACU SUNTETI!

  2. eu mananc in fiecare zi de la acest fast food,si tot timpul au fost proaspete si delicioase,copilul meu mananca la fel si nu au fost probleme,eu consider ca e si lume invidioasa,si inainte sa cumparati verificati gramajele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here