escroci

FOTO: Atenție la indivizii care vă cer bani pentru a vă ajuta …Mai întâi cereți celorlalți relații despre ei…Altfel veți păți ca cel din cazul de față! 

 

Joi  16 iulie , sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, poliţiştii l-au identificat pe un individ care se dăduse director de instituție pentru a putea obține foloase , sub o falsă identitate…

              Cum a fost dibuit escrocul? În data de 8 iulie, poliţiştii Poliţiei orașului Bolintin Vale, au fost sesizaţi de D. S., de 23 ani, din orașul Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, că a fost abordat de o persoană, ce s-a recomandat ca fiind director de resurse umane la o societate comercială de transport cu capital de stat din Bucureşti  care i-a promis că îl poate ajuta să fie angajat în cadrul acestei unități. Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că în perioada 18 mai – 7 iulie   folosind o identitate falsă, individul a pretins și primit suma de 20.000 lei, de la D. S., promițându-i că îl angajează la societatea unde acesta declarase dă este director.

          La data de 16 iulie, în urma investigaţiilor şi cercetărilor specifice, poliţiştii, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, l-au   identificat  pe falsul director . Acesta  este  C. R., de 32 ani, din comuna Chiajna, judeţul Ilfov . După ce a  reţinut la data de 16 iulie pentru 24 de ore,  judecătorii de la Judecătoria Bolintin Vale, au decis arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune. (Jurnal)