Colegii de la Prima TV dădeau miercuri după -amiază imagini șocante despre cazul unui copil de 9 ani bătut cu cruzime de o învățătoare de la o școală generală din Bolintin Vale. Apelând la sursele noastre de informare, aflate în localitate, iată ce am aflat noi.
Marți 15 octombrie într-una din pauzele elevilor (10,00-12.00), un puști din clasa a III-a, ce studia în sălile aflate la etajul școlii generale din Bolintin Vale, a avut nefericita idee, din inerția teribilismului specific vârstei, de a deschide ușa unei clase de-a I-a unde învățător este Vlaicu Maria. Într-un exces de furie, dorind să aplice copilului o măsură coercitivă, învățătoarea – după cum spun și alte persoane prezente la fața locului – l-a lovit pe puști cu brutalitate, în mai multe rânduri. Ajuns acasă, băiețelul a început să se simtă din ce în ce mai rău, mărturisind familiei ce se întâmplase cu el în acea zi, la școală. Speriați rudele copilului au solicitat ajutorul unui Spital din Capitală unde i s-au dat îngrijirile cuvenite. Aflând povestea, jurnaliștii de televiziune de la Prima s-au interesat miercuri dimineață la secretariatul școlii sperând să poată sta de vorbă cu directoarea, însă li s-a spus că aceasta lipsește, deși pe surse ni s-a confirmat că directoarea Andrei Irina a fost tot timpul în clădirea școlii, refuzând însă să stea de vorbă cu jurnaliștii. De ce? Păi pentru că învățătoarea Vlaicu Maria nimeni alta decât mama directoarei școlii generale. Deși este pensionară de doi ani, doamna Vlaicu se bucură și de salariul primit pentru prestația sa didactică, chiar dacă frumos ar fi fost din partea sa să lase locul unui cadru didactic mai tânăr ce are nevoie de un loc de muncă. Tot pe surse am aflat că izbucnirea pensionarei s-ar fi consumat pe fondul unui litigiu mai vechi iscat între fiica acesteia, unsă anul trecut directoare, și un văr de-al elevului bătut cu asprime. Localnicii caree cunosc speța, ne mai declarau că bătaia aplicată, a fost probabil și un mod mai puțin ortodox al dascălului de a-și răzbuna fiica. Așteptăm acum un răspuns din partea directoarei Andrei Irina la aceste acuzații și totodată un punct de vedere al Inspectoratului Școlar Județean Giurgiu, deși nu sperăm prea curând să primim așa ceva, atâta timp cât la conducerea instituției se află Petre Petre.

P. Simistu

42 COMENTARII

 1. Nu mai scrieti articole fara sa verificati sursele.Acest lucru este impus de deontologia profesionala a ziaristului.Parintii copilului au dezmintit acest lucru in declaratiile date politiei si in fata echipei de filmare, totul fiind o inventie a bunicii.

 2. Nu mai scrieti articole fara sa verificati sursele.Acest lucru este impus de deontologia profesionala a ziaristului.Parintii copilului au dezmintit acest lucru in declaratiile date politiei si in fata echipei de filmare, totul fiind o inventie a bunicii.Mai mult parintii minorului si-au cerut scuze personal pentru cele intamplate.

 3. Atunci cand directorul scolii va da raspunsul,stergeti comentariul!!!! Va repet ca este rusinos din partea dumneavoastra sa oferiti informatii mincinoase si neverificate! Parintii minorului au fost la scoala si au cerut scuze conducerii scolii motivand ca bunica a inventat totul! Poate nu stiti ca parintii sunt tutorele legal si acestia au marturisit in fata reporterilor ca nimic nu este adevarat!!!

 4. URMARESC TOATE ARTICOLELE ARE DOAMNA DREPTATE NUMAI ARTICOLE NEVERIFICATE SAU MAI BINE ZIS BIRFE DE LA COLTUL STRAZI NU AVETI O STIRE REALA SAU FINALIZATA PACAT CA VA CITIM IN FIECARE ZI MARE PACAT CA NE TRATATI CU ASTFEL DE STIRI

 5. Pai, daca ar verifica ziarul ar scoate la iveala si multe altele. Nu-l provocati! Nu stiti de ce este in stare!
  Daca directoarea nu era vinovata de ce s-a ascuns? De ce mamuca nu a iesit in fata reporterilor sa-si stige nevinovatia? Erau amandoua in scoala! De ce nu a spus ca directoarea este fiica ”batausei”? De ce nu a vorbit de conflictul mai vechi despre care povestea bunica minorului? Unde este ISJ? Ce pozitie are? ”Nu stiu eu d-astea! Sa vina toti incompetentii la mine!”
  Stie ISJ ca au mai fost cazuri de elevi batuti la faimoasa voastra scoala, doamna director?
  HALAL scoala cu asa directoare!!!!!!!
  Mai aveai sa-ti angajezi si catelul!
  Scuze…ai suficient de multi pe la scoala!!!!!
  Hai, Pa!

 6. Pai saraca bunica si acu 2 ani a inventat cand dna.directoare il obliga pe varul copilului sa cumpere produse si altele.Atunci l-a mutat pe elevul respectiv de la clasa unde dna.Irina era diriginta.

 7. Mincinosilor ! Hotilor ! Eu sunt eleva la scoala Bolintin Vale si nu ne mai lasati in pace , peste tot numai reporteri , nu am vazut asa ceva ! Doamna Vlaicu nu a facut nimic , voi mincinosilor spuneti ca a dat in copil dar daca vreti sa stiti copilul nu are absolut nimic , vine la scoala de cateva zile si a venit si protectia copilului si copilul nu are nimic , Minconosilor !!

 8. Ma sa stiti ca domni profesori se comporta foarte frumos cu noi mai ales doamna directoare deci nu aveti nici un drept ca sa faceti acest reprtaj odata ce nu este adevarat cum ar fi sa zic si eu pe o pagina web ca voi nu aveti autorizatie ca sa filmati!
  Astai nesimtire curata

 9. Doamna vlaicu este o invatatoare care nu a batut nici un copil si care este o invatatoare care se poarta frumos cu copii.doamna irina nu a mintit cu nimic din ce a spus.ea este diriginta mea si niciodata nu nea batut sau nea certat.dar voi faceti din tantar , armasar .daca ati fi si voi in locul doamnei directoare nu ati mai zice nimic.sa va fie rusine de ce faceti

 10. Mincinosilor ! Hotilor ! Eu sunt eleva la scoala Bolintin Vale si nu ne mai lasati in pace , peste tot numai reporteri , nu am vazut asa ceva ! Doamna Vlaicu nu a facut nimic , voi mincinosilor spuneti ca a dat in copil dar daca vreti sa stiti copilul nu are absolut nimic , vine la scoala de cateva zile si a venit si protectia copilului si copilul nu are nimic , Minconosilor !!

 11. Ducetiva cu stirile voastre de kkt ca nu e nimic adevarat nu s-a intamplat nimic o sa ajungeti sa spuneti ca unu a mers pe strada pt ca nu o sa mai aveti ce sa publicati si ninel nu mai vorbi aiurea ca tu nici nu o sti pe dna.irina

 12. Sunt eleva in clasa a IX a la un profil foarte bun de la liceul D. Bolintineanu . Cei care afirma ca din mainile doamnei Vlaicu au iesit doar copii inculti , respectiv analfabeti se inseala . Din mainile doamnei Vlaicu au iesit preoti , doctori , copii inteligenti . Nu consider ca doamna Vlaicu ar fii in stare sa provoace leziuni grave unui copil de clasa a III a . Doamna Vlaicu ne-a invatat cu dragoste si in patru ani nu am primit nici macar o palma , nici eu , nici colegii mei . Ii multumesc doamnei Andrei Irina ca si-a respectat programul si ca a facut fiecare ora de romana , nu ca doamna Stanciu Nicoleta . Nu mai comentati daca nu ati fost de fata . !!!

 13. Sunt eleva la profilul filologie numai datorita doamnei directoare si doamnei invatatoare care ne-a invatat 4 ani de zile in care nici eu nici colegii mei nu am fost batuti sau agresati in vreun fel.Ne-a invatat tot ce stim si nu o sa cred niciodata ca ar fi batut un copil.

 14. Doamna Vlaicu decat ne-a mancat mancarea,dna.Irina ne-a obligat sa cumparam produse ……Nu inteleg ce legatura are dna.Stanciu cu aceasta poveste ca nu dna. a batut copilul respectiv.Comentati ce e de comentat si nu va abateti de la subiect.Nu tine!!!!!

 15. Fashion, daca esti asa de sincera si spui adevarul de ce te ascunzi in anonimat? Ce este asa de grav ca d-na directoare si mama ei te-au invatat sa fii ceea ce esti? Adica ”Fashion Pink”? Si daca esti colega cu Julia, cea care a publicat articolele de mai sus in care a schingiuit limba romana, scuza-ne dar, la asa invatatoare si profesoara de romana pe care le-ati avut – asa destepte ati iesit!!!!!
  HA! HA! HA!

 16. ” eu , tu , el ea , noi , voi , ei , ele ” . Nu m-am abatut de la subiect , doar ca nu mi se pare normal sa trecem cu vederea tot ceea ce fac alti profesori . De ce sa ascundem faptul ca am dat teza cu subiect unic cu femeia de servici , ‘ ne-a mancat mancarea ‘ , serios? Sa recunoasca copii de la scoala generala ca i-a obligat Dna Irinia sa cumpere produse , si atunci voi spune ca ai dreptate . Obraznicie , asa se numeste !!

 17. citind acest articol,apoi comentariile voastre ajungem de fapt la starea natiunii,draga domnule care ai scris aceast articol dvs a-ti verificat sursele acestui incident din 3 surse ?? sunt curios cata veridicitate are acest articol?colegii de la prima au aratat cateva imagini cu o doamna la spital cu un baietel,bunica din cate am inteles,totodata eu va spun ca au mintit si cu nerusinare,pt ca directoare nu a refuzat sa stea de vb cu ei,doar le-a transmis pozitia scolii si a doamnei invataoare in cauza.prin urmare putem lasa mii de comentarii ca doamna vlaicu ne-a mancat mancarea:)) asta e geniala,ca doamna Andrei fosta Vlaicu ne-a obligat sa cumparam nush ce..la fel..v-a obligat in cel fel?v-a amenitat cu corigenta sau cu?sunt rautati si minciuni.Daca aveti ceva de spus faceti-o cu nume prenume etc si cu fapte concrete pana atunci…multa sanatate!

 18. mu mai comentati atatea despre damna vlaicu maria ca na batut nici un copil copilul ala este perfect sanatos nuare nimic vine la scoala si bunica lui a inscenat totul aaa ca nu mai comentati voi atata ca daca ati fi fost in locul lor na-ti mai zice nimic

 19. Pana la urma cine a zis ca nea trimis doamna directoare sa cumparam produse si altele
  Ia nu mai comentati atata ca pana la unrma nici nu mai ieste televiziunea gata fratilor sa terminat nu o sa mai vina aia gata…..

 20. ”Uimire maxima”, A-TI VERIFICAT se scrie ATI VERIFICAT !!!!!!!!!!!!!!
  Ca de aceea am ajuns unde am ajuns! Sa te uimesti maxim atunci cand schilodesti generatii!!!!! Cand vin la catedra toti urmasii acestor ”eminente”!!!!!! Uite ce iese din ”mainile lor”, sau, mai bine zis, ”din palmele lor” dupa cum se vede treaba!!!!!!!!!!!!
  Ma distrati teribil cu (ne)stiinta voastra de carte!!!!!!!!

  ”qLele” nu am zis eu ca ”ne-a mancat mancarea” eu stiu ca cerea de acasa si apoi, daca esti curajoasa, de ce nu spui pe vremea cui ai dat teza cu femeia de serviciu? De ce nu-ti spui numele? Eu inteleg din pseudonim ca esti una dintre ghiulangioaice! Scuza-ma daca gresesc!

 21. Auzi in primu rand eu nu am fost la doamna Vlaicu si in al doile rand dc nu-ti spui si tu numele.Da pana la urma suntem pe facebook ca sa conversam sau suntem pe un sait de ziare care trebuie sa comentam despre ce sa intamplat nu sa ne certam ori cum nici nu te cunosc nu ma cunosti asa ca trebuie sa vorbim ce avem de vorba.Daca tu nu o placi pe doamna directoare sau pe mama dansei asta e problema ta

 22. si incompetentul de Petre Petre tot de la Bolintin vine, ce nulitati sunt in scoala aia. Pacat de uni dintre elevii de acolo, probabil ar merita ceva mai bun. Acum intelegem de ce sunt atat de inteligenti oamenii politici care au invatat acolo.

 23. Sa stiti ca totul e o minciuna!! Nu mai vorbiti daca nu stiti ce vorbiti !!!! Eu am mers in multe excursii cu doamna Vlaicu si este foarte blânda si foarte buna la suflet !!!!

 24. Sa stiti ca totul e o minciuna!! Nu mai vorbiti daca nu stiti !!!! Eu am mers in multe excursii cu doamna Vlaicu si este foarte blânda si foarte buna la suflet !!!!

 25. realizam ca pentru tine Petre Petre A FOST UN OM DE TREABA, dovada acestui lucru consta in faptul ca desi stai dezastros la capitolul topica, exprimare si scris totusi ai trecut. Dar cum ar fi putut sa te invete ceva cand nivelul lui este chiar mai slab decat alt tau. Singura problema tragica este ca desi este NUL din punct de vedere valoric si uman este inspector. Politica asta nenorocita

 26. eu, tu, el, ea, noi, voi, ei, ele ma scuzati va rog pt greseala de ortografie pe care am indraznit s-o fac …va vad foarte preocupat/a in aceasta problema si aveti timp sa stati sa dati replica tuturor celor care indraznesc sa si spuna parerea cu privire la doamnele implicate in acest circ mincinos facut de niste jurnalisti „profesionisti” … sa inteleg ca ceva mai bun nu aveti de facut??

 27. realitatea este ca Petre Petre este incompetent are cateva dosare penale care sper sa se finalizeze cu inceperea urmaririi penale si apoi cu o condamnare Nu il recomanda nimic pentru functia de inspector el nu si-a depasit statutul de profesoras rural. Tot respectul pt adevarati profesori care lucreaza in mediul rural, dar asta este cel mai…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here