mascat-arest-politieÎn ziua de Sfântă Măria Mare , adică pe  15 august , poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri au desfăşurat o acţiune  ăn municipiul Giurgiu pe linia depistării persoanelor urmărite, a celor care posedă mandate de arestare sau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

         Cu ocazia activităţilor desfăşurate, în cartierul Istru, au depistat pe M. M., un tânăr de 22 ani, din municipiul Giurgiu, urmărit naţional care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Giurgiu, fiind condamnat la 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Bărbatul a fost condus la sediul I.P.J. Giurgiu pentru întocmirea documentaţiei necesare, ulterior fiind depus la Penitenciarul Giurgiu. Acțiunea s-a desfășurat în cadrul campaniei „Blocada 2015”, ce  are loc  atât la nivel naţional cât în judeţul Giurgiu, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică în perioada sezonului estival 2015, 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here