mascat-arest-politieÎn ziua de Sfântă Măria Mare , adică pe  15 august , poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri au desfăşurat o acţiune  ăn municipiul Giurgiu pe linia depistării persoanelor urmărite, a celor care posedă mandate de arestare sau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

         Cu ocazia activităţilor desfăşurate, în cartierul Istru, au depistat pe M. M., un tânăr de 22 ani, din municipiul Giurgiu, urmărit naţional care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Giurgiu, fiind condamnat la 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Bărbatul a fost condus la sediul I.P.J. Giurgiu pentru întocmirea documentaţiei necesare, ulterior fiind depus la Penitenciarul Giurgiu. Acțiunea s-a desfășurat în cadrul campaniei „Blocada 2015”, ce  are loc  atât la nivel naţional cât în judeţul Giurgiu, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică în perioada sezonului estival 2015,