Zilele trecute un cetăţean ce dorea să-şi serbeze ziua cu câţiva prieteni a avut nefericita idee să dea fuga la magazinul Tofan, din cartierul Tineretului, unde contra cost îţi poţi frige pe cărbuni de mangal orice-ţi pofteşte pipota. Surpriza a venit atunci când sărbătoritul a ajuns acasă şi a deschis pachetul în care spera să găsească un pui dolofan, bine rumenit. În locul acestuia, omul a găsit cadavrul unei galinacee carbonizate, căreia îi mai lipsea şi o parte componentă a trupului, batjocorit în ultimul hal, prin incinerare. Evident că păgubitul a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe patronul magazinului, Virgil Tofan. După ce a constatat cu ochii săi monstruoasa operă a salariatei sale acesta i l-a înmânat personal urându-i să-l mănânce sănătoasă cu mumă-sa care a învăţat-o să pregătească astfel de surprize clienţilor săi, concediin-

d-o în următorul moment. Virgil Tofan nu s-a oprit însă aici. După ce a pus personalul să-i frigă un alt pui pentru omul păgubit, i l-a dus acestuia personal acasă. Alături de scuzele sale, omul a aşezat în farfuria invitaţilor şi câteva din produsele de prestigiu ale firmei pe care o conduce, ca din “partea casei”. Un gest extrem de rar întâlnit în mica noastră urbe, un gest care vorbeşte lesne nu numai despre caracterul acestui om, dar mai ales despre mentalitatea sa extrem de europeană, şi nu în ultimul rând despre respectul cu care îşi tratează clientela. De obicei giurgiuvenii sunt obişnuiţi cu patroni de magazine şi restaurante care îşi iau la înjurături cumpărătorii ce le denunţă abuzurile vânzătorilor, trădându-le astfel micile complicităţi puse la cale. Prin comparaţie cu aceştia, în faţa unui astfel de comerciant ca Virgil Tofan nu putem decât să ne scoatem pălăria!

JGR

4 COMENTARII

  1. Cine e cetateanul respectiv ca sa-l intreb daca e adevarat daca nu dati nume e RECLAMA ieftina nene. S-o fi gindit Tofan multa vreme la acest trucaj mizerabil ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here